Sayfalar

ÇARŞAMBAYA KADAR EŞİM OL - YORUM



Tanıtım Bülteni


Yedi Gün, Yedi Düğün

Blake Harrison
Zengin, kraliyet mensubu, çekici... Ve en önemlisi çarşamba gününe kadar evlenmesi gerekiyor. Blake evlilik konusunda ona yardımcı olması için bir işadamı olduğunu sandığı Sam Elliot'a başvuruyor. Ama güzel, enerjik ve baştan çıkarıcı bir sesi olan Samantha Elliot'la karşılaşıyor.

Samantha Elliot
Bir çöpçatanlık şirketi sahibi olan Samantha evlenecekler listesinde değil... Ta ki Blake ona bir yıllık evlilik sözleşmesi için on milyon dolar teklif edene dek. Ve bu teklifte uygunsuz bir niyet yok. Bu para, bakımevinde kalan kardeşinin masraflarını karşılayacak. Samantha'nın tek yapması gerekense yeni kocasına karşı hissettiği çekimi kendine saklamak ve onunla ilişkiden kaçınmak.

Ama Blake'in öpücükleri ve çekiciliği Samantha'nın karşı koyamayacağı kadar güçlü. Samantha ve Blake her şeyiyle düşünülmüş bir evlilik sözleşmesi imzalıyorlar. Bu sözleşmede aşk yok ama bilirsiniz, aşk zaten sınır tanımaz.


Yazarı: Catherine Bybee
Çevirmeni : Gülfem Çırak
Orjinal Adı: Wife by Wednesday 

Yayınevi : Novella Yayınları
Goodreads Puanı: - 3.74
Seri Sıralaması: 1/7
Safa Sayısı: 254








Biraz beyaz dizi biraz yeşilçam karışımı hoş ve eğlenceli bir kitap olmuş :)

Kitabımızın erkek karakteri, Blake Harrison,kendisi zengin, yakışıklı ve karizmatik bir dük, fakat bu ünvanını ve atalarından miras kalan tüm varlıklara sahip olması için, nefret ettiği babasının vasiyetinde belirtilen maddelere uymak zorunda, ve o maddelerin başında evlilik var ki bunu bir hafta içinde yapması gerekiyor,
babası gider ayak bile oğluna atmış kazığı : ) 


Blake'in hayatında iki kadın var, dönüşümlü kullanıyor anladığım kadarı ile :)  Vanessa ve Jacqueline, bu kitapta sahtekar, baş belası Vanessa ile tanışıyoruz ki Samantha kendisine engerek adını taktı, hak ettiği bir ünvan aslında :) ama diğer kadının sadece adı var..

Blake bu iki kadına da anlaşma konusunda güvenmiyor bu nedenle daha önce hiç tanışmadığı duygusal açıdan bağlanmayacağı,anlaşmalarında bir sorun çıkarmayacağı,güvenilir bir kadın peşinde..

Blake'in arkadaşı Carter ki kendisi ikinci kitabın kahramanı, özel ve gizliliğe önem veren bir çöpçatanlık şirketiyle temasa geçiyor, ve burada devreye şirketin sahibi Samantha Elliot giriyor, kendisi olgun aklı başında,zeki ve güzel bir kadın, ama aile geçmişi bayağı maceralı , zamanında ağzında gümüş kaşıkla doğmuş, ama babasının sahtekarlıkları onları sıfır noktasına indirmiş , üstüne aileden kayıplar yaşanınca kadın sadece işi ile ilgilenmiş ve hayatına uzun zamandır da kimseyi sokmamış,güzel ve tatlı birde iş arkadaşı var ki kendisi ikinci kitabın kadın karakteri Eliza :)

Samantha, Blake ile tanışıp ona uygun aday listesini sunuyor hepi topu üç kişi, tabi adam karizmatik bir dük olunca seçenekler azalıyor, ama Blake'in onun için başka planları var,listeyi elinin tersiyle itiyor, kadını zor yerden vuruyor ve inanılmaz bir teklifle balıklama dalıyor hayatının ortasına, birlikte yakaladıkları uyum çok güzel , aralarında yaşanan çekim ve tutku sınırları zorluyor, ve anlaşma içinde bir anlaşma yapmalarına neden oluyor :)

Kitapta Blake'in en yakınlarında, zamanında çok çekmiş ama burnundan kıl aldırmayan annesi Linda, henüz kişiliğini çözemediğim kız kardeşi Gwen ve Blake'in çok güvendiği iri koruması Neil var ki Gwen ve Neil üçüncü kitabın kahramanları :)


"The Weekday Brides"  serisi şimdilik 7 kitap görünüyor ikinci ve üçüncü kitabın karakterlerini az buçuk tanıma şansı veriyor yazar bu kitapta, bir iki yazım hatası dışında çeviride sorun yoktu, hoş vakit geçirmek için okunabilir listesinde olmalı :)



PUANIM




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder