Sayfalar

ŞEYTAN TÜYÜ - YORUM


Tanıtım Bülteni

Kader iki azılı düşmanı birbirlerinin kollarına atarsa…

Savcı yardımcısı Cameron Lynde, Chicago'da gizli kaçamaklar yapan onlarca senatörün tuttuğu onlarca otel odasının arasından, vahşice bir sevişmenin tuhaf bir cinayetle sonuçlandığı 1308 numaralı odanın yanındakini seçer. Ve Illinois'deki, bu özel davada görevlendirilebilecek onlarca FBI ajanının arasından, Özel Ajan Jack Pallas görevlendirilir. Özel Ajan Jack Pallas yıllar önce, beceriksizliği yüzünden kariyerini mahvettiği gerekçesiyle, savcı yardımcısı Cameron Lynde'i ulusal televizyonda rezil eden Jack Pallas'ın ta kendisidir.

…elbette ortalık birbirine girer.

Cameron Lynde'le birlikte çalışmak mı? Şaka mı yapıyorlar? Jack bunun belki de, yıllar önce Cameron yüzünden Chicago'dan sürüldüğü ve nihayet bu yıl geri geldiği için, kötü bir hoş geldin şakası olduğunu umuyor. Fakat fena halde yanılıyor. 

"Julie James bir harika! Kendinizi sesli gülmekten alamayacak ve size ait bir FBI ajanınızın olmasını isteyeceksiniz!"
-New York Times'ın en çok satan yazarlarından Sandra Hill-


Yazarı: Julie James
Çevirmeni : Süreyya Çalıkoğlu
Orjinal Adı: Something About You

Yayınevi : Ephesus Yayınları
Goodreads Puanı: - 3.94

Seri Sıralaması: -
Safa Sayısı: 441








Çok güzel, eğlenceli ve aşk kokan bir kitaptı :)

Kitaptan öyle fazla macera beklemeyin yüzde yirmi aksiyon yüzde seksen aşk desek en doğrusu olur sanırım :)

Cameron Lynde , kendisi savcı yardımcısı , akıllı, cesur ve çok güzel bir kadın, bir gece mecburi konakladığı bir otelde yan odada işlenen bir cinayete tanık oluyor, sonrasında olaylar hızla gelişiyor, soruşturmayı FBI devralıyor zira Cameron hem savcı yardımcısı, hemde tek görgü tanığı,üstelikte cinayetin baş şüphelisi olarak bir senatör gösteriliyor, yani kızın hayatı cidden tehlike altında ...

Olayı devralan ekibin başında Jack Pallas var, kendisi oldukça yakışıklı,gözüpek ve işinde çok iyi,bu arada,kaslı demişmiydim :))

Jack ve Cameron'ın eskiye dayanan bir tanışma hikayesi var, bir dava üzerinde çalışmışlar, Jack'in tam iki yılını ,bir çete içerisinde gizli kimlikle geçirdiği bir olay, ama bazı üst kademedeki satılık vatandaşlar Cameron'a ki o zamanlar kızımız işinde yeni, zorla davayı kapattırınca olan bizim Jack'e oluyor, adam iki yılına mı yansın, vurulduğuna mı, işkence görmesine mi,bu nedenle öfkeli olduğu bir anda üzerine gelen gazeteci ordusuna Cameron hakkında öyle laflar ediyor ki evlere şenlik, kadını yerin dibine sokuyor, bu olay basında büyük yankı uyandırıyor, bir FBI ajanı, bir savcı yardımcısına ağza alınmayacak sözler ediyor, tabi sonra ne oluyor bizimki boşboğazlığı yüzünden üç yıllığına Nebraska'ya sürülüyor ve bütün bunların tek suçlusu olarak da Cameron'ı görüyor :)

Ve işte kader, onları bu cinayet davasında tekrar bir araya getiriyor, birbirlerine hem kızgınlar,hemde dokunmak için yanıp tutuşuyorlar, ikisinin de istemem yan cebime koy halleri görülmeye değerdi, Jack in ortağı Wilkins karakterini sevdim Cameron'un en iyi arkadaşları Amy ve Collin çok tatlılardı..

Bir sahnede Cameron'ın yakası kayan kazağı, altında görünen bir ipek askı ve devamında görünen omuz olayı vardı ki çok eğlenceliydi,

" Bir Omuz..Sadece bir omuz yüzünden kafayı yemek üzereydi Jack" :)

Yazarın kalemi oldukça akıcı,karakterler sevilesi,hikaye çok güzel ve eğlenceli, biraz gerilim ve bol aşk istiyorsanız kitap tam size göre ..



PUANIM



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder