Sayfalar

GÖNÜL KAÇANI KOVALAR - YORUM


Tanıtım
Sam Cooper ("Coop") bir anda New York'un en gözde bekarı oluvermiştir. Kuyumcudaki soyguna engel olmasının karşılığında kendi seçtiği bir yüzükle ödüllendirildiğinden beri, şehirdeki tüm bekar kadınlar olay yeri muhabirinin peşinden ayrılmamaktadır. Ne var ki Coop, kendisine ateşli iç çamaşırları gönderen hayranlarıyla hiç mi hiç ilgilenmezken tüm dikkatini ona karşı ilgisiz tek kadına; yani Lexie Davis'e yöneltmiş durumdadır.
Özgür ruhlu Lexie ise Coop'un antika yüzüğünün kendi ailesiyle ilişkisi ve skandal yaratma potansiyeline sahip geçmişinden başka bir şey düşünmemektedir. Ancak çok geçmeden Coop, Lexie için yüzüğe giden bir yol olmaktan çıkar. Coop'un araştırmaları gerçekleri ortaya çıkarmaya devam ettikçe, acaba Lexie kalbini ve aile sırrını şehrin en gözde bekarına emanet edebilecek midir?

Yazarı: Carly Phillips
Çevirmeni:Kübra Tekneci
Yayınevi: Epsilon 
Goodreads Puanı:3,81
Seri Sıralaması: 1/2
Sayfa Sayısı: 279








Çerezlik eğlenceli kitaplardan biriydi :)

Sam Cooper mesleğinde başarılı bir olay yeri muhabiri, tesadüfen bir kuyumcu soygununu fark ettiği ve hırsızın yakalanmasına yardımcı olduğu gün, kuyumcunun ailesi tarafından bir hediye kabul etmesi için zorlanıyor oda sırf kırmamak için pahalı olmadığını düşündüğü eski bir yüzüğü seçiyor , fakat o yüzüğün yıllar önce çalınan bir setin parçalarından biri olduğunu bilmiyor tabi ki :)

Lexie Davis, başarılı bir  web tasarımcısı, ama kendisine ait bir evi bile yok, zira sürekli seyahat eden, dünyayı gezen özgür ruhlu bir kızımız, bir yerde uzun süre kalmayı düşünmediği için bir eve de ihtiyacı yok, Lexi'nin evlere şenlik bir büyük annesi var, ve bu büyük anne yıllardır boynunda eski bir kolye taşıyor, ve ne tesadüftür ki bu kolyenin , Sam'in elinde ki yüzükle olan bağlantısı olayları hiç ummadıkları bir yere taşıyor...

Her şey Lexie'nin tv de Cooper'ı görmesi kolyeye benzediği için,yüzüğü büyük annesi adına ondan satın almak istemesiyle başlıyor...

Yıllar önce yapılan bir soygun, şüpheli bir  Büyük anne, onun arkadaşı Sylvia ve Kuyumcunun sahibi Ricky, Lexie ve Cooper'ın başını fena ağrıtıyor...

Tüm bu olayların çözümlenmesinde birbirlerine yakınlaşan Lexie ve Cooper kendilerini tutkulu bir ilişkinin içerisinde buluyor :)

Kitabın sonunda Lexie'nin adama yaptığı teklifi çok bencilce buldum, yani herkes senin gibi özgür olmak kafasına esti mi dünyayı gezmek zorunda mı, gelmişsin otuz yaşına azıcık bir tarafın yer görsün :))

Puanım





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder