Sayfalar

TUTKU OYUNLARI - HESAPLAŞMA - YORUM



Tanıtım


Claire, korkuları ve güçsüzlüğü ile yüzleşti. Şimdiyse gerçek hisleri ile hesaplaşmak zorunda. Yeni keşfettiği bu güç, Tony’yi dizleri üzerine çöktürmeye yetecek mi? Yoksa bir kez daha o karanlık esarete boyun eğen kendisi mi olacak?
 
Geçmişin günahları bir bir ortaya dökülürken, yıllardır gömülü kalmış sırlar da açığa çıkıyor.
 
Claire ile Tony’nin hayali satranç oyununda bu kez atılacak her adım çok daha tehlikeli ve her hamle, bir öncekinden daha riskli. Özgürlük, huzur, aşk… Artık bunların hiçbir önemi yok, çünkü Claire’in kaybedecek çok daha önemli bir taşı var. Ve onu korumak için her şeyini feda edebilir. Tutku Oyunları’nda üçüncü round başlıyor


Yazarı:Aleatha Romig
Çevirmeni:Esra Çetin
Orjinal Adı: (Consequences #3 )
Yayınevi: Arkadya Bitter
Seri Sıralaması : 3/5
Goodreads Puanı:4.39
Sayfa Sayısı: 377






İkinci kitabı sevmeyen biri olarak bu kitabı beğendim, daha fazla olay ve ters köşeler vardı, yalnız seri ilerledikçe Claire'den iyice soğumaya, Anthony'i ise sevmeye başlıyorsunuz ( ilk kitapta yaptıklarını hala affetmedim ama Anthony doğru bir adam olma yolunda bayağı ilerleme kaydetti )

İkinci kitapta tanıştığımız Harry karakteri oldukça dikkat çekiciydi ama ne yazık ki Claire adamı resmen kullandı ve çok yazık etti, kalan kitaplarda karşımıza tekrar çıkar mı bilmiyorum ama teselliye ihtiyacı varsa ücretsiz terapi yardımında bulunabiliriz :)

Bu kitapta bir çok sürpriz sizi bekliyor ki bunlardan biri ikiliyi tekrar bir araya getiriyor, aslında bu kitabın asıl kahramanı Anthony'nin evinde çalışan ve geçmişten gizli bir bağları olduğunu hissettiğimiz Catherine karakteriydi, kadın resmen şaşırttı bizi,  kendisi yeniden bir kaçma kovalamacanın başlamasına ve her şeyin bir anda değişmesine neden oldu , herkesin kendince bir planı var, kimse kimseye güvenemiyor,maskeler düşmeye ve gerçeklerin bir kısmı ortaya çıkmaya başlıyor, özellikle son sayfalarda Claire'in sempatimizi yeniden kazanmasına neden olan sağlam bir hamlesiyle oyun içinde oyun olduğuna tanık oluyoruz ama bu planın detaylarını devam kitabında öğreneceğiz....


Kitapta ikiliyi bir araya getiren küçük sürprizin oluşmasına neden olan saçma sapan bir sahne vardı ki evlere, şenlik spoiler olacak o nedenle söylemeyeceğim ama okuyan herkes yok artık demiştir, yani böyle bir şey yaşanır ve sen bunu nasıl rüya sanırsın :))







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder