Sayfalar

ARTIK BENİMSİN - YORUM


Tanıtım


Bu, Fiona MacLean'in rüyalarındaki düğün değildir. Törende ne ailesi ne de konuklar bulunmaktadır, yalnızca mihraba -kelimenin tam anlamıyla- sürüklenen bir damat vardır.

Ancak Fiona, bir daha yüzünü görmeyeceğine yemin ettiği yakışıklı Jack Kincaid ile yapacağı bu evlilik iki aile arasındaki kanlı savaşa mani olacaksa, buna boyun eğmeye hazırdır. Elbette kalbini vermeden yatağını onunla paylaşacaktır...

İskoçya'dan Londra'ya kadar yoldan çıkmış bir serseri olarak bilinen Jack, kendini berbat durumlarda bulmaya alışkındır ama... ya evlilik? 
İkisi çok uzun zaman önce bir gençlik tutkusu yaşamışlardır. Şimdiyse ateşli ve şehvetli Fiona bir kez daha kendisine aittir. Ve sözde evlenmiş olsalar da Jack, onun bedenine ve ruhuna sonsuza kadar sahip olmaya hazırdır.


Yazarı:Karen Hawkins
Çevirmeni: Esra Su
Orjinal Adı: How To Abduct A Highland Lord ( Maclean Curse #1) 
Yayınevi: Epsilon Yayınları
Seri Sıralaması : 1/6
Goodreads Puanı: 3.91
Sayfa Sayısı: 304







  Yazarın Maclean Laneti serisinin ilk kitabıydı, gerçi yayınevi ikinci kitaptan sonra direkt altıncı kitaba geçiş yapmış, bu ışık hızı niye onu da anlamış değilim :)

Jack Kincaid, zengin ve yakışıklı bir adam, hayatını bir çapkın olarak sürdürmekte kararlı, üstelik ünü ülke sınırlarına dayanmış durumda, fakat sarhoş olduğu bir gece, geçmişe gömdüğünü sandığı ve hayatında değer verdiği tek kadın olan Fiona tarafından, yarı baygın bir şekilde kiliseye sürüklenerek hiç beklemediği bir evliliğin ortasında buluyor kendisini.

Fiona Maclean, diğer kardeşleriyle aynı lanete sahip yani doğayı kontrol edebilme yeteneği var, şiddetli yağmurlar ve fırtınalar yaratabiliyor, özellikle öfkelendiği zamanlarda daha güçlü, en küçük kardeşi Callum, Kincaid ailesinden biri tarafından öldürülünce çareyi Jack ile zorunlu bir evlilik yapmakta buluyor, zira kardeşleri intikam naraları atmakta.

Bu ikili yıllar önce ciddi bir birliktelik yaşamış ama Fiona Jack'in çapkınlıklarından ve bir metresi olduğundan dolayı ondan ayrılmayı seçmiş, fakat bu kez onu evliliğe zorlayan kendisi oluyor, Jack, serseri hayatından vazgeçmeye niyetli değil, ya aralarındaki tutku eskiye dönecek ya da bu evlilik tam bir fiyaskoya dönüşecek, akabinde de kan gövdeyi götürecek.

Kitabı sevdim, ikili arasındaki aşk ve tutku güzel aktarılmış, Fiona'nın bazı yerlerde Jack'i eve bağlamak için yaptığı küçük ve tehlikeli oyunları pek sevemedim ama başka çaresi de yok gibiydi :)
Bazı yerlerde yazım hatası vardı yani kadın karakterlerin adı karıştı durdu :)








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder